Modellen: Big 5 overzicht

Wat ons
almal vir
u het

Ons groot 5

Voor iedere behoefte hebben
we een product op maat

De big five zijn een begrip in Afrika. Oorspronkelijk gebruikten vooral jagers deze term, maar inmiddels is het geweer ingeruild voor een fotocamera. In plaats van kogels worden er nu vooral plaatsjes geschoten van deze prachtige dieren. Iedereen die een safaritrip maakt, hoopt de big five te zien: de buffel, de leeuw, het luipaard, de neushoorn en de olifant. Als het je lukt om ze alle vijf te spotten, is je reis naar een wildpark een succes. Voor braais hebben we onze eigen big five samengesteld. Je kunt ze hier spotten.

Bij Comfort Trade weet je zeker dat je bij onze big five ook jouw braai vindt. Of je nu onderweg bent, in je tuin, onder de veranda wilt zitten of gewoon lekker binnen wilt braaien; voor iedere locatie bieden we de perfecte braai. Net zoals iedere safariganger een eigen lievelingsdier heeft, hebben braaiers ook hun persoonlijke voorkeuren. Afhankelijk van de locatie of gelegenheid kies je eenvoudig je ideale braai uit ons brede aanbod.

De Comfort Trade big five bestaat uit Portable, Freestanding, Built-In en Extreme braais met als speciale categorie de Accessoires.

Portable

Altijd en overal genieten van een braai? Het kan met onze portable braais.

Freestanding

Een vrijstaande braai in je tuin of onder je veranda? Geen probleem.

Built-In

Een braai als onderdeel van je buitenkeuken? Of toch gewoon binnen?

Extreme

Ga je voor een buitencategorie braai? We zoeken graag de extremen op.

Accessoires

Wil je je braai net wat extra’s geven? Wij bieden je alle opties.

Op maat gezocht

Ben je op zoek naar een extra speciale braai tool? Samen kunnen we voor jou op zoek.

Download de pdf brochure met ons volledige aanbod
Download pdf met alle technische specificaties

Waar kan
jy dit koop

Hoewel de braai in Zuid-Afrika is ontstaan en geperfectioneerd, kan jij ook gewoon genieten van een heerlijke braai. Voor elke situatie biedt Comfort Trade de braai die je nodig hebt. Een mobiel of vrijstaand model voor in de tuin of onder de veranda. Of een ingebouwde braai voor in huis of in je buitenkeuken. Via ons uitgebreide dealernetwerk vind je altijd de braai die bij jou past. Zo weet je zeker dat jij, je vrienden en je familie 100 procent kunnen genieten van alles wat een braai te bieden heeft.

Bly ingelig

Blijf op de hoogte van allerlei leuks
en schrijf je in voor onze digitale updates

De braai community is altijd bezig met nieuwe technieken en recepten. Wij houden alle ontwikkelingen, van recepten en mooie verhalen tot speciale events nauwlettend in de gaten. Als je niets wilt missen, schrijf je dan meteen in voor onze digitale updates. Dan weet je zeker dat je altijd op de hoogte bent van het laatste braai nieuws.

    Volg ons ook op: