Over Home Fires braais

Alle braais
voor binnen
en buiten

Die beste uit
Suid-Afrika

Het beste uit Zuid Afrika

Het is geen geheim dat de originele braais uit Zuid-Afrika komen, de bakermat van de braai. Familiebedrijf Home Fires begon in 1983 als eenmanszaak en is nu uitgegroeid tot marktleider voor de ontwikkeling en productie van braais. Hun fabriek staat in Worcester, een dikke 100 kilometer van Kaapstad. Sinds de oprichting worden hier braais van de hoogste kwaliteit gemaakt, die hun weg naar klanten binnen en buiten Zuid-Afrika weten te vinden.

Home Fires is trendsetter in de wereld van de braai. De combinatie van ruime ervaring, kwaliteitsproducten en goede klantenservice, is de basis voor het huidige succes. Het familiebedrijf is in staat om een traditioneel product als de braai te blijven vernieuwen en te perfectioneren. Hierbij zijn gegarandeerde kwaliteit en persoonlijk advies altijd het uitgangspunt. Vanuit dit vertrouwen geeft Home Fires een garantie van 15 jaar op hun producten.

Neem een kijkje

Klik op de foto om te vergroten

De robuuste braais van Home Fires zijn gemaakt van dik staal en standaard voorzien van roestvrijstalen roosters. Een braai wordt altijd geleverd met minimaal één zwaar steakrooster met massieve spijlen van 8 mm dik.

Ook over de kolenmaker, het hart van de braai is goed nagedacht. Het unieke concept voor de Home Fires kolenmaker is in 1983 ontwikkeld door de oprichter. Door de vorm, het speciale zetwerk en de geïsoleerde achterkant is de kolenmaker geschikt voor maximale prestaties. De kolenmaker hangt in de braai, waardoor de trek perfect is. Een optimale verbranding van het hout is zo gegarandeerd.

Alle modellen – vrijstaand en inbouw – hebben hitteschilden tegen de achterwand en een verhoogde en uitneembare aspan met lade. Door het speciaal uitgedachte zet- en laswerk is de braai bestand tegen extreme hitte. Hierdoor staan de braais garant voor jaren braai plezier. De braais zijn voorzien van een boven- en onderdeur om ze waterdicht af te sluiten. Alle inbouwmodellen hebben bovendien een voorbereiding voor verlichting, zodat je ook in het donker makkelijk controleert of de gerechten goed garen.

Waar kan
jy dit koop

Hoewel de braai in Zuid-Afrika is ontstaan en geperfectioneerd, kan jij ook gewoon genieten van een heerlijke braai. Voor elke situatie biedt Comfort Trade de braai die je nodig hebt. Een mobiel of vrijstaand model voor in de tuin of onder de veranda. Of een ingebouwde braai voor in huis of in je buitenkeuken. Via ons uitgebreide dealernetwerk vind je altijd de braai die bij jou past. Zo weet je zeker dat jij, je vrienden en je familie 100 procent kunnen genieten van alles wat een braai te bieden heeft.

Vind een
braaidealer
in de buurt

Braai is een
bijzondere
ervaring

Doe mee aan
een braai
experience

Bly ingelig

Blijf op de hoogte van allerlei leuks
en schrijf je in voor onze digitale updates

De braai community is altijd bezig met nieuwe technieken en recepten. Wij houden alle ontwikkelingen, van recepten en mooie verhalen tot speciale events nauwlettend in de gaten. Als je niets wilt missen, schrijf je dan meteen in voor onze digitale updates. Dan weet je zeker dat je altijd op de hoogte bent van het laatste braai nieuws.

    Volg ons ook op: