Store Locator

Soek en jy
sal vind

Samenwerken

Voor jou alleen het beste van het beste door onze high-end dealers

Comfort Trade deelt zijn passie voor braai met een groot netwerk van dealers. We hebben jarenlange ervaring met het leveren van de braais van de hoogste kwaliteit. Als de Europese importeur leveren we exclusief braais van Home Fires, leverancier van de beste Zuid-Afrikaanse braais. Om de braai traditie ook buiten Zuid-Afrika te stimuleren, werken we nauw samen met gespecialiseerde en gedreven dealers.

Wij zijn trots op de langdurige relaties met een actief netwerk van zo’n 70 dealers in 17 landen. De meeste van onze dealers zijn BBQ speciaalzaken die onze passie voor braaien delen en willen uitdragen. Zij houden bijvoorbeeld regelmatig workshops waar je de Home Fires braais brandend kan zien.

Ook organiseren we regelmatig samen events bij dealers voor de deur. Op die manier delen we onze kennis over braais en over nieuwe ontwikkelingen. Zo zorgen we er samen voor dat iedereen overal kan genieten van de beste braai ervaring. Kijk snel welke dealer bij jou in de buurt zit.

Ons netwerk is onderverdeeld in drie categorieën: dealers, showrooms en experience centers. Onze reguliere dealers geven uitgebreid advies over onze braais en alle toebehoren, maar hebben geen braais staan. In de showrooms zijn de Home Fires braais tentoongesteld. Naast deskundig advies kan je de braais hier ook zelf zien. Tot slot kan je in de experience centers de braais ook echt brandend ervaren. Kijk snel welke dealer, showroom of experience center bij jou in de buurt zit.

Vul je adres
hieronder in

En je vindt een winkel
bij jou in de buurt

Zoeken Location

Radius: KM

Get Your Richtingen

Show Afstand In

Gebruik mijn locatie naar de dichtstbijzijnde Service Provider te vinden in de buurt van me

Aantal winkels: 0
Laden ...

Richting

Bly ingelig

Blijf op de hoogte van allerlei leuks
en schrijf je in voor onze digitale updates

De braai community is altijd bezig met nieuwe technieken en recepten. Wij houden alle ontwikkelingen, van recepten en mooie verhalen tot speciale events nauwlettend in de gaten. Als je niets wilt missen, schrijf je dan meteen in voor onze digitale updates. Dan weet je zeker dat je altijd op de hoogte bent van het laatste braai nieuws.

    Volg ons ook op: