Over Comfort Trade

Braai zit al
sinds 2001
in ons bloed

Ervaring tel met
’n goeie produk

Bij een goed product telt ervaring

Comfort Trade is al jaren geleden gevallen voor de magie van een braai. In onze zoektocht naar de perfecte braai, hebben we bewust gekozen voor de beste Zuid-Afrikaanse braai van Home Fires. Sinds 2001 zijn we dé Europese importeur van deze traditionele Zuid-Afrikaanse braais. De nauwe samenwerking met Home Fires heeft geleid tot een braai die nog beter afgestemd is op de Europese standaarden. Op die manier zorgen we ook buiten Zuid-Afrika voor de perfecte braai ervaring.

Een braai zonder goed vuur bestaat niet. Alleen met een houtvuur kan je je eigen houtskool maken. Dit stelt wel zeer hoge eisen aan het materiaal. Daarom zijn onze braais standaard gemaakt van dik staal. Zelfs de kolenmaker, het hart van de braai, heeft een geïsoleerde achterkant. Omdat de temperaturen tijdens het braaien hoog oplopen, is de braai aan de achterkant uitgerust met een hitteschild. En op de meegeleverde roosters van zwaar roestvrijstaal staal of andere braai accessoires komen alle gerechten – vlees, vis of groenten – het beste tot hun recht.

Wat kan jy
met ’n braai
doen

Bij een braai denken veel mensen aan grote lappen vlees of meters boerewors. Daar is helemaal niets mis mee. Toch zijn er zoveel meer mogelijkheden om de heerlijkste gerechten op je braai te bereiden. Wat dacht je van sappige burgers of boterzachte vis. Origineel is ook een kip of ananas aan het spit, een heerlijk stoofpotje of geroosterde mais. Vergeet vooral niet om roosterkoek te bakken, groenten te grillen of (zoete)aardappelen als bijgerecht te bereiden. Welk recept, heel basaal of super verfijnd, je ook voor ogen hebt, je maakt het op je braai.

Geen braai is hetzelfde. Elk gezelschap of elke locatie is net weer anders. Toch is het basisprincipe van onze braai modellen altijd hetzelfde. In het midden of aan de zijkant bouw je het vuur in de kolenmaker. Je kiest je favoriete houtsoort en gaat aan de slag. Door het vuur goed op te porren, maak je je eigen houtskool. Schuif je kolen onder de roosters en het eetfestijn kan beginnen.

De braai is niet alleen tijdens de bereiding het centrum van gezelligheid. Ook tijdens en na het eten zorgt het vuur voor sfeer en warmte. Want als het eten klaar is, en iedereen zijn buik vol heeft, word je braai in een handomdraai een haard. Hier kan je de rest van de avond nog in goed gezelschap doorbrengen.

Of je kiest voor een mobiele of vrijstaande braai, of voor een van onze inbouwmodellen, bij Comfort Trade weet je zeker dat je kiest voor de beste kwaliteit en service. Onze braais worden nog steeds in Zuid-Afrika geproduceerd. Met een Europese twist bieden we jou het thuis van de braai!

Vind een
braaidealer
in de buurt

Braai is een
bijzondere
ervaring

Doe mee aan
een braai
experience

Bly ingelig

Blijf op de hoogte van allerlei leuks
en schrijf je in voor onze digitale updates

De braai community is altijd bezig met nieuwe technieken en recepten. Wij houden alle ontwikkelingen, van recepten en mooie verhalen tot speciale events nauwlettend in de gaten. Als je niets wilt missen, schrijf je dan meteen in voor onze digitale updates. Dan weet je zeker dat je altijd op de hoogte bent van het laatste braai nieuws.

    Volg ons ook op: