Over onze partners

Met wie
werk ons

WWOO Betonnen buitenkeuken

De Nederlandse ontwerper Piet-Jan van den Kommer zocht een creatieve en multifunctionele oplossing om een erfafscheiding te combineren met een buitenkeuken. De ideale combinatie van praktisch en outdoor fun. Dat was het vertrekpunt voor het ontwerp van Wall With Other Objects (WWOO), een buitenkeuken van beton. Een concept dat wereldwijd aanslaat. En een buitenkeuken kan natuurlijk niet zonder een braai. Speciaal voor WWOO ontwikkelde Comfort Trade een adapter voor de Home Fires Built-In braai 1200. Zo kan iedereen die kiest voor een WWOO buitenkeuken maximaal genieten van de omgeving, goed gezelschap en heerlijk eten van de braai.

Gegevens:

Noordervaart 127
1841 GA
Stompetoren
+31 (0)85 489 62 62
contact@wwoo.nl

Mainfreight, betrouwbaar vervoer

Om te waarborgen dat onze braais snel en onbeschadigd bij onze klanten aankomen, werken we nauw samen met logistiek partner Mainfreight. Zij zorgen dat de braais veilig en op tijd van de productielocatie van Home Fires in Zuid-Afrika per container naar Nederland komen. Zij doen meer dan vervoer alleen. Naast transport regelt Mainfreight ook het in- en uitklaren in de haven van Rotterdam. Aansluitend leveren ze de braais per container bij ons in Meppel af, waar wij ze klaarmaken voor aflevering. Deze pallets levert Mainfreight weer snel en veilig in heel Europa en daarbuiten.

Mainfreight heeft voor ons inmiddels al braais vervoerd naar bijzondere locaties. Van de Zwitserse bergen en de Britse Kanaaleilanden tot Duitse bierbrouwerijen en Caraïbische eilanden. Ongeacht de locatie is het is elke keer weer een feestelijk moment als een braai na een reis van ruim 14.000 km over oceanen en wegen veilig en onbeschadigd bij onze klanten aankomt.

Gegevens:

Industriestraat 12
7041 GD ‘s-Heerenberg
+ 31 (0)31 467 81 11
info@nl.mainfreight.com

SlowWwood, het perfecte hout voor jouw braai

Een goeie braai kan niet zonder premium hout. De oprichters van SlowWwood hebben hun roots in Zuid-Afrika en begrijpen de braai traditie. Daarom weten ze precies welke houtsoort de beste houtskool oplevert. Hun premium braai hout voldoet aan de hoogste standaarden. Zij leveren Sekelbos braaihout. Dit hout brandt niet alleen langer dan ander (Europees) hardhout. De hoge dichtheid waarborgt ook schitterende kolen die heel lang gloeien. Een garantie voor de lekkerste gerechten. Het hout van SlowWwood wordt in samenwerking met de lokale bevolking en op meest duurzame manier verzorgd en verwerkt.

Samen met SlowWwood heeft Comfort Trade een speciale Braaibox ontwikkeld. Deze duurzame kartonnen doos bevat 15 kg van het beste Sekelbos hout by SlowWwood. Wij vinden het belangrijk om iets terug te doen voor de lokale bevolking die zorgt dat wij de beste houtkwaliteit krijgen. Daarom gaat een deel van de opbrengst van de Braaibox naar De MAMAS. Dit kinderfonds steunt de sterke vrouwen in Zuid-Afrika die met hun projecten de dagelijks zorg, bescherming, eten, warmte en liefde organiseren voor kinderen in ernstige armoede. Zij helpen deze kwetsbare kinderen veilig, gezond en goed opgeleid opgroeien.

Lees meer op: www.kinderfondsmamas.nl

Gegevens:

Goudenregenstraat 170
2565 GC The Hague
+31 (0)70 345 56 93
Info@slowwwood.nl

Waar kan
jy dit koop

Hoewel de braai in Zuid-Afrika is ontstaan en geperfectioneerd, kan jij ook gewoon genieten van een heerlijke braai. Voor elke situatie biedt Comfort Trade de braai die je nodig hebt. Een mobiel of vrijstaand model voor in de tuin of onder de veranda. Of een ingebouwde braai voor in huis of in je buitenkeuken. Via ons uitgebreide dealernetwerk vind je altijd de braai die bij jou past. Zo weet je zeker dat jij, je vrienden en je familie 100 procent kunnen genieten van alles wat een braai te bieden heeft.

Vind een
braaidealer
in de buurt

Braai is een
bijzondere
ervaring

Doe mee aan
een braai
experience

Bly ingelig

Blijf op de hoogte van allerlei leuks
en schrijf je in voor onze digitale updates

De braai community is altijd bezig met nieuwe technieken en recepten. Wij houden alle ontwikkelingen, van recepten en mooie verhalen tot speciale events nauwlettend in de gaten. Als je niets wilt missen, schrijf je dan meteen in voor onze digitale updates. Dan weet je zeker dat je altijd op de hoogte bent van het laatste braai nieuws.

    Volg ons ook op: