Contact: Afspraak maken

Persoonlik
ontmoeting

Wil je een meeting
of een demonstratie
bijwonen? Vul dan het formulier in.

We kunnen je heel veel vertellen over de gezelligheid van een braai en hoe heerlijk het eten is als je zelf je houtskool maakt. Maar hoe enthousiast we zelf ook zijn en hoe mooi onze eigen verhalen en ervaringen zijn, je moet de magie van de braai zelf beleven.

Om ook jou de kans te bieden kennis te met de braai en de vele braai liefhebbers organiseren we regelmatig, soms samen met onze dealers en partners, meetings en demonstraties. Die bieden je de ideale gelegenheid om al je vragen te stellen en het fenomeen braai zelf te ervaren. Schrijf je in en we houden je op de hoogte van waar en wanneer er bij jou in de buurt een braai meeting of demo is. We praten graag verder rond de braai.
  Ik wil graag een afspraak maken voor:

  Waar kan
  jy dit koop

  Hoewel de braai in Zuid-Afrika is ontstaan en geperfectioneerd, kan jij ook gewoon genieten van een heerlijke braai. Voor elke situatie biedt Comfort Trade de braai die je nodig hebt. Een mobiel of vrijstaand model voor in de tuin of onder de veranda. Of een ingebouwde braai voor in huis of in je buitenkeuken. Via ons uitgebreide dealernetwerk vind je altijd de braai die bij jou past. Zo weet je zeker dat jij, je vrienden en je familie 100 procent kunnen genieten van alles wat een braai te bieden heeft.

  Vind een
  braaidealer
  in de buurt

  Braai is een
  bijzondere
  ervaring

  Doe mee aan
  een braai
  experience

  Bly ingelig

  Blijf op de hoogte van allerlei leuks
  en schrijf je in voor onze digitale updates

  De braai community is altijd bezig met nieuwe technieken en recepten. Wij houden alle ontwikkelingen, van recepten en mooie verhalen tot speciale events nauwlettend in de gaten. Als je niets wilt missen, schrijf je dan meteen in voor onze digitale updates. Dan weet je zeker dat je altijd op de hoogte bent van het laatste braai nieuws.

   Volg ons ook op: